0

103 Нравится
Мотокоса 1.85 кВт, 52 см³, котушка, фреза 40 зубців, двоплечовий ранцевий ремінь, STORM INTERTOOL WT-2230
категорияУниверсальная
группаТехніка для дому та саду
типТримери для трави
подгруппаМотокоси (бензокоси)
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL WT-2230

в наличии 5 шт.
НОВОЕ
у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка мотокос

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Мотокоса серії STORM ефективно використовується для косіння трави, видалення кущів у домашньому саду, на присадибних ділянках малих і середніх територій. Відмінно підходить для роботи у важкодоступних місцях, де не дістати газонокосаркою, а також на місцевості з нерівним рельєфом. Важлива перевага цієї моделі бензинової мотокоси - збільшений ресурс карбюратора і поршневої групи, порівняно з молодшими моделями побутової серії.

Производительность и функциональность

Продуктивність

Бензокоса оснащена двотактним двигуном, потужністю 1850 Вт і забезпечує відмінну продуктивність та ефективну роботи навіть з жорсткою і густою травою, очеретом тощо. Об'єм паливного бака 1,2 л з витратою до 1 л/год. під великим навантаженням. 

Комплектується котушкою з волосінню та фрезою на 40 зубців з побідитовими напайками. Ширина покосу відповідно становить 420 і 255 мм. Завдяки фрезі з напайками ефективно впорається з роботою на складних, зарослих ділянках, з великою кількістю пагонів молодняка і з рослинами із товстими стеблами, діаметром до 30 мм.

Приводний вал металевий

Металевий приводний вал

Металевий вал зі збільшеним діаметром штанги 28 мм надійно працює і передає крутний момент на різальний інструмент. Що гарантовано збільшує ресурс і забезпечує довгу і безперебійну службу інструмента.

Зручність в роботі

Зручність

Мотокоса вирізняється легким запуском завдяки стартеру з легким запуском і наявності праймера. Двигун розташований у верхній частині штанги, з відмінним балансуванням. Мотокоса має просту конструкцію і невибаглива у використанні.

Котушка на підшипнику «Tap&Go» з напівавтоматичною подачею волосіні дозволяє працювати без перерв на подовження корду. Металева кнопка зносостійка і забезпечує надійну роботу в різних умовах експлуатації.

Реалізована широка велосипедна ручка, яка може регулюватися під оператора. Завдяки безключовому кріпленню до штанги її легко і швидко встановити на інструмент.

Органи керування розміщені на рукоятці.

Безпека

Безпека і надійність

Кнопка ввімкнення зробить роботу безпечнішою і не дозволить увімкнутися робочому інструменту в непередбачуваний момент.

Захисний кожух виготовлений з ударостійкого пластику, він закриває різальне обладнання, таким чином захищає користувача від викиду трави та інших предметів.

Встановлений повітряний фільтр для захисту двигуна від пилу і твердих частинок. Бачок для палива має захисну конструкцію проти механічних пошкоджень.

 

Комплектація

Мотокоса
Фреза 40 зубців
Котушка з волосінню
Ремінь двоплечовий
Ємність для паливної суміші
Набір інструменту
Інструкція 




<=>