0

103 Нравится
Окуляри захисні жовті, матеріал полікарбонат, завушини чорного кольору, матеріал нейлон, гумова накладка для носа, захист від удару INTERTOOL SP-0096
категорияУниверсальная
группа
типЗасоби індивідуального захисту
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL SP-0096

в наличии 5 шт.
НОВОЕ
у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Переваги

 

Призначення

Призначення

Окуляри захисні мають широку сферу застосування, використовуються в різних видах діяльності: будівництво, ремонт тощо. Завдяки жовтому кольору лінз можуть ефективно використовуватися автомобілістами, велосипедистами і мотоциклістами як водійські окуляри.

Захист рук

Збільшена контрастність

Особливістю цих окулярів є жовтий колір, вони здатні відсікати сині промені та блокувати світло від зустрічних фар будь-якого типу: ксенонових, галогенних і звичайних лампочок розжарювання, тому ймовірність «засліпити» водія в них мінімальна. Також у погану погоду: сніг, дощ чи туман, окуляри здатні підвищувати контрастність, в результаті водій чітко бачить дорогу, навколишню обстановку, а ризик аварії зводиться до мінімуму.

Завдяки антибліковому ефекту і збільшеній контрастності окуляри стануть корисним доповненням до засобів індивідуального захисту при виконанні різних робіт з лазерними рівнями, під час будівництва, на виробництві, заводах тощо.

Зручність

Захисні властивості

Окуляри повністю виконані з міцного полікарбонату і захищають очі від механічних пошкоджень, що актуально під час виконання будівельних, монтажних робіт з різним інструментом, оскільки лінзи витримують удари дрібних твердих частинок. Також окуляри захищають від бризок різноманітних хімічних рідин, крапель, пилу тощо.

Оптичний клас

Окуляри мають найвищий рівень оптичної чистоти. Лінзи цього класу забезпечують максимально чітке зображення без викривлення та ідеально підходять для тривалого використання.

Захист рук

Комфорт в роботі

Лінзи з полікарбонату забезпечують відмінний огляд і гарну видимість. Ергономічна оправа з нейлону із гумовими носоупорами не викликає дискомфорт, гарантуючи зручне розташування окулярів на обличчі.

 




<=>