0

103 Нравится
Окуляри захисні жовті, матеріал лінз полікарбонат, матеріал заушников полікарбонат, захист від удару INTERTOOL SP-0086
категорияУниверсальная
группа
типЗасоби індивідуального захисту
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL SP-0086

в наличии 5 шт.
НОВОЕ
у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Переваги

 

Призначення

Призначення

Окуляри захисні мають широку сферу застосування, використовуються у різних видах діяльності: будівництво, ремонт тощо. Завдяки жовтому кольору лінз можуть ефективно використовуватися автомобілістами, велосипедистами і мотоциклістами як водійські окуляри.

Захист рук

Збільшена контрастність

Особливістю цих окулярів є жовтий колір, вони здатні відсікати сині промені та блокувати світло від зустрічних фар будь-якого типу: ксенонових, галогенних і звичайних лампочок розжарювання, тому ймовірність «засліпити» водія в них мінімальна. Також у погану погоду: сніг, дощ чи туман, окуляри здатні збільшувати контрастність, в результаті водій чітко бачить дорогу, навколишню обстановку, а ризик аварії зводиться до мінімуму.

Завдяки антибліковому ефекту і збільшеній контрастності, окуляри стануть корисним доповненням до засобів індивідуального захисту під час виконання різноманітних робіт з лазерними рівнями, на будівництві, виробництві, заводах тощо.

Зручність

Захисні властивості

Окуляри повністю виготовлені з міцного полікарбонату і захищають очі від механічних пошкоджень, що актуально під час виконання будівельних, монтажних робіт з різним інструментом, оскільки лінзи витримують удари дрібних твердих частинок.  Також окуляри захищають від бризок різноманітних хімічних рідин, крапель, пилу тощо.

Оптичний клас

Окуляри з найвищим рівнем оптичної чистоти. Лінзи цього класу забезпечують максимально чітке зображення без викривлень та ідеально підходять для тривалого використання.

Захист рук

Комфорт у роботі

Жовті лінзи з полікарбонату забезпечують відмінний огляд і гарну видимість. Ергономічна оправа прилягає до обличчя, при цьому не спричиняє дискомфорт. Забезпечується ідеальне розташування окулярів завдяки суцільнолитим носоупорам, округлій формі лінз і завушин.




<=>