0

103 Нравится
Ліхтар WORKLIGHT Power, STORM INTERTOOL LB-0150
категорияУниверсальная
группаТехніка для дому та саду
типЛіхтарі
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL LB-0150

в наличии 5 шт.
НОВОЕ
у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка ручних ліхтарів

Переваги моделі

 

Режими роботи

Призначення

Потужний переносний ліхтар з ручкою стане незамінним помічником у різноманітних побутових роботах, в туристичних походах, на риболовлі, а також забезпечить якісне освітлення робочого простору майстрам, електрикам тощо. В надзвичайних обставинах також може використовуватися як автономне джерело світла за відсутності електрики і в польових умовах.

Зручний та надійний

Режими роботи

У функціоналі ліхтаря є дві світлодіодні робочі сторони:

  • Основний прожектор Р70 LED, потужністю 10 Вт, з яскравістю світіння 1000 Лм, працює на 100% і 50% потужності, а також в режимі стробоскопа.
  • Світлодіодний модуль на другій боковій панелі 45 SMD LED для розсіяного світла, потужністю 10 Вт, освітлює більше простору навколо. Працює в режимах: 100%, 50%, 25%, а також в режимі червоно-синього миготіння.
Можливості

Потужній і надійний

Працює ліхтар від Li-Ion акумулятора, ємністю 2*5000 мАг. Одного заряду вистачає на 4-6 годин автономної роботи. Максимальний світловий потік 1000 Лм дозволяє якісно освітити великий за площею простір. Виготовлений ліхтар з високоякісних матеріалів для тривалої служби. Його зручно переносити і транспортувати, має широку ручку.

Автономний

Автономний

Заряджається він від мережі за допомогою шнура Type-C, який входить до комплекту. Велика ємність акумулятора дозволяє використовувати ліхтар для заряджання інших пристроїв. На передній частині ліхтаря розміщений USB роз'єм, який видає напругу 5 В. Індикатор заряду повідомить про стан батареї під час заряджання.

 

Габарити 




<=>