0

103 Нравится
Ліхтар ручний мульти, 6 режимів INTERTOOL LB-0125
категорияУниверсальная
группаТехніка для дому та саду
типЛіхтарі
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL LB-0125

в наличии 5 шт.
НОВОЕ
у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка ручних ліхтариків

Переваги моделі

 

Ручний ліхтарик стане незамінним помічником у різних побутових роботах, в туристичних походах, на риболовлі, а також забезпечить якісне освітлення робочого простору. У надзвичайних обставинах також може використовуватися як автономне джерело світла за відсутності електромережі та в польових умовах.

 

Зручний і функціональний

Зручний і функціональний

Компактні розміри ліхтарика дозволяють носити його в кишені, сумці чи в рюкзаку, він не займе багато місця. Наявність індикатора заряду акумулятора сповістить про необхідність його зарядити. Завдяки USB виходу, який видає напругу 5 В, ліхтарик може використовуватися для підзаряджання ваших гаджетів у режимі PowerBank.

Автономний

Автономний

Заряджається він від мережі за допомогою шнура Type-C, який входить до комплекту. Ємність Li-Ion акумулятора - 1800 мАг, дозволяє використовувати ліхтар безперервно протягом майже 2 годин.

Режими роботи

Режими роботи

У функціоналі ліхтаря передбачені шість режимів роботи:

  • Основний прожектор P50 LED на 10 Вт, з яскравістю світіння 650 Лм, працює на 100% і 50% потужності, а також у режимі миготіння.
  • Світлодіодний модуль на боковій панелі - для розсіяного світла, освітлює більше простору навколо, 10 SMD LED, потужністю 2 Вт. Також передбачений режим миготіння червоним кольором і звуковий сигнал для екстрених ситуацій при тривалому натисненні кнопки.
Функція зум

 

Функція зум

Ви можете змінювати ширину променя світла, роблячи його вужчим чи ширшим залежно від потреби:

  • Вузький промінь дозволяє фокусувати світло на певному об'єкті на великій відстані, що може бути корисно під час пошуків чи орієнтування у темний час доби.
  • Широкий промінь світла, навпаки, охоплює велику площу і може бути корисним, коли потрібно освітити широку ділянку, таку як палатка на кемпінгу тощо.

Функція зума робить ліхтарик більш універсальним, він може адаптуватися до різноманітних ситуацій під ваші потреби.

 

Габарити




<=>