0

103 Нравится
Шлифмашина угловая 2500Вт, 6500об/мин, диаметр круга 230мм, плавный пуск, поворотная рукоятка INTERTOOL DT-0295
категорияУниверсальная
группаЕлектроінструмент та обладнання
тип"Болгарки" (Кутові шліфмашини)
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL DT-0295

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка болгарок

Переваги моделі

 

Кутова шліфувальна машина DT-0295 дозволяє швидко виконати різання, шліфування, зачищення різних поверхонь. Головною особливістю цієї моделі є висока швидкість виконання завдань та великий діаметр робочого диска.

Ефективність

Ефективність

Потужність двигуна становить 2500 Вт, максимальні оберти диска – 6500 об/хв. Дана модель чудово впорається з обробкою металу, дерева, бетону, каменю, плитки та інших матеріалів. Також завдяки великій потужності може використовуватися для виконання досить серйозних робіт. Болгарка сумісна з дисками діаметром 230 мм, з посадковим отвором 22.2 мм. Робочий диск великого діаметра дозволяє отримати більшу глибину розрізу - до 65 мм.

Надійність

Надійність

Ефективне охолодження двигуна забезпечується великими вентиляційними отворами, які служать для швидкого відведення гарячого повітря з робочої зони. Захист від механічних пошкоджень та гарне тепловідведення забезпечується завдяки металевому редуктору. Обмотка статора та ротора мідна, встановлені пилозахищені підшипники.

Зручність в роботі

Зручність у роботі

Основна ручка з гумовою накладкою, може повертатися на 90° вліво або вправо для комфортнішої роботи, дозволяючи безперешкодно та зручно працювати в будь-яких умовах.

Для комфортної роботи без втоми у комплекті є додаткова ручка, що встановлюється з трьох сторін. Під пальцем кнопка блокування від випадкового ввімкнення.

Безключова система фіксації кожуха дозволяє легко змінювати положення кожуха без використання додаткових інструментів. Мережевий дріт має довжину 2 метри. Посилений у місці стику з інструментом, що запобігає появі заломів.

Безпека

Безпека

Для захисту оператора від іскор, уламків та сміття, що вилітає, над диском встановлений захисний кожух. Не варто забувати, що будь-який електроінструмент травмонебезпечний. Щоб уникнути травм, у роботі шліфувальною машиною дуже важливо дотримуватися техніки безпеки, а також використовувати засоби особистого захисту.




<=>