0

103 Нравится
Сковорода 26 см с антипригарным покрытием Salto 2,2LT
категорияуниверсальная
группапосуда для приготовления
типсковородки
подгруппаДля приготовления пищи
линияSalto
цветчерный
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.1.37
в упаковке6
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД761510800000
NOIS 830225

в наличии 0 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня 12

ПОСУДА ОПТОМ
NOIS 830225 сковородки Salto Сковорода 26 см с антипригарным покрытием Salto 2,2LT Сковорідка 26 см з антипригарним покриттям Salto 2,2LT 26 cm Frypan non-stick Salto 2,2LT посуда для приготовления 1.37 алюминий черный универсальная Для приготовления пищи 8019281502204 Сковорода Salto NOIS 26 см з антипригарним покриттям Greblon C 3+ Сковорода Salto від "NOIS" має тришарове антипригарне покриття нового покоління GREBLON C 3+ німецької компанії Weilburger Coatings. Характеризується високою стійкістю до стирання та подряпин порівняно з покриттями попереднього покоління. Не містить PFOA та посилена керамікою для чудового антипригарного ефекту та довговічності. Покриття призначене для інтенсивного та професійного використання. Для продовження терміну служби рекомендується використовувати бамбуковий, силіконовий або дерев'яний посуд. Ергономічна бакелітова ручка з опорою для великого пальця для повного контролю та надійного захоплення Високоякісний алюміній для щоденного використання Енергозбереження та економія часу Довговічне покриття Greblon C3+ без PFOA Підходить для всіх плит, включаючи індукційні. Легко чиститься, рекомендується ручне прання Ергономічні ручки з покриттям soft-touch не нагріваються під час готування. Каструля не призначена для використання в духовці. Підходить для всіх типів плит: газових, електричних, індукційних. Використовуйте конфорку діаметром, що відповідає розмірам дна посуду. Це гарантує швидке приготування страви, економію електроенергії та тривалу придатність. У випадку з газовими плитами полум’я конфорки має нагрівати лише 2/3 діаметра дна посуду, а не її стінки. Тоді пластик на ручках не оплавиться. Не лийте холодну воду на гаряче блюдо! Якщо каструлі зберігаються одна на одній, покладіть між ними кухонні паперові рушники, щоб каструля зверху не подряпала поверхню каструлі під нею. Каструлі не можна мити в посудомийній машині.

Логотип сальто NOIS

Сковорода Salto NOIS 26 см з антипригарним покриттям Greblon C 3+

Сковорода Salto від "NOIS" має тришарове антипригарне покриття нового покоління GREBLON C 3+ німецької компанії Weilburger Coatings. Характеризується високою стійкістю до стирання та подряпин порівняно з покриттями попереднього покоління. Не містить PFOA та посилена керамікою для чудового антипригарного ефекту та довговічності. Покриття призначене для інтенсивного та професійного використання. Для продовження терміну служби рекомендується використовувати бамбуковий, силіконовий або дерев'яний посуд.

значок

Ергономічна бакелітова ручка з опорою для великого пальця для повного контролю та надійного захоплення

значок

Високоякісний алюміній для щоденного використання

значок

Енергозбереження та економія часу

значок

Довговічне покриття Greblon C3+ без PFOA

значок

Підходить для всіх плит, включаючи індукційні.

значок

Легко чиститься, рекомендується ручне прання

Ергономічні ручки з покриттям soft-touch не нагріваються під час готування. Каструля не призначена для використання в духовці. Підходить для всіх типів плит: газових, електричних, індукційних. Використовуйте конфорку діаметром, що відповідає розмірам дна посуду. Це гарантує швидке приготування страви, економію електроенергії та тривалу придатність. У випадку з газовими плитами полум’я конфорки має нагрівати лише 2/3 діаметра дна посуду, а не її стінки. Тоді пластик на ручках не оплавиться.

Не лийте холодну воду на гаряче блюдо!

Якщо каструлі зберігаються одна на одній, покладіть між ними кухонні паперові рушники, щоб каструля зверху не подряпала поверхню каструлі під нею.

Каструлі не можна мити в посудомийній машині.



<=>