0

103 Нравится
Дриль-шурупокрут електричний 420 Вт, 0-500/0-1800 об/хв, 0.8-10 мм, макс. 20 Nм, знімний патрон INTERTOOL WT-0110
категорияУниверсальная
группаЕлектроінструмент та обладнання
типШурупокрути
подгруппаШурупокрути мережеві
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL WT-0110

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка мережевих шуруповертів

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Мережевий дриль-шурупокрут INTERTOOL WT-00110 забезпечує ефективну та комфортну роботу завдяки високій потужності, компактним розмірам та малій вазі. Відмінно підходить для свердління отворів у деревині, металі, кераміці та синтетичних матеріалах, для закручування та відкручування шурупів і гвинтів під час монтажних, оздоблювальних чи будівельних робіт. Цей інструмент стане чудовим рішенням для монтажу гіпсокартону, складання дерев'яних конструкцій тощо.

Патрон з'ємний

Знімний патрон

Перевагою даного шурупокрута є швидкознімний патрон, під яким розташований шпиндель для біт. За необхідності патрон можна зняти, щоб швидко перейти на роботу бітою. Конструкція патрона дозволяє одночасно свердлити та працювати з бітами, не змінюючи оснащення.

Продуктивний

Продуктивність

Максимальний крутний момент становить 20 Нм, шуруповерт свердлить отвори до 25 мм у деревині перовими свердлами, а метал - до 10 мм. Наявність двошвидкісного редуктора 0-500/0-1800 об/хв. забезпечує можливість вибору оптимального режиму під час роботи з різними матеріалами.

Зручний

Комфортна робота

Шурупокрут відмінно збалансований, вирізняється малою вагою та компактними габаритами. Також зручність роботи забезпечує протиковзна ручка та світлодіодне підсвічування робочої зони. Мережевий триметровий кабель з прогумованою ізоляцією - для роботи без подовжувачів.

 

Комплектація


Дриль-шурупокрут
Інструкція з експлуатації
Гарантійний талон




<=>