0

103 Нравится
Куртка SOFTSHELL світло- сіро - чорна, з капюшоном, тришарова, тканина стрейч SOFTSHEL 300 GSM 100D з водо і вітро захистом, 96% поліестр і 4% еластан, один зовнішній і два бічні кишені, розмір S INTERTOOL SP-3121
категорияУниверсальная
группа
типЗасоби індивідуального захисту
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL SP-3121

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Куртка SOFTSHELL має захист від вологи, вітру та інших несприятливих атмосферних явищ підходить для повсякденного використання, незалежно від вашої сфери діяльності. Вона зігріє вас у холодну погоду, не промокає тривалий час та зберігає свободу рухів. У такій куртці комфортно навіть під час виконанні важкої роботи, має популярність у рибалок, мисливців, туристів, лісників та людей, які перебувають у холодних приміщеннях або в польових умовах.


Якісний матеріал

Можливості

"Софтшелл" - матеріал, що «дихає», його пори настільки малі, що не пропускають вологу. Куртка має три шари, які створюють оптимальний мікроклімат усередині: перший шар виводить надлишки вологи назовні, другий – зберігає тепло, третій – тривалий час захищає куртку від промокання. Завдяки своїм унікальним властивостям така куртка легко замінить три шари одягу та забезпечить свободу рухів під час фізичних навантажень. Відповідає європейському стандарту якості EN13688.


Функціональність

Функціональність та зручність

Нагрудна та дві бічні кишені на блискавці мають захист від вітру та опадів для надійного зберігання особистих речей, також у них зручно зігріти руки. Висока горловина з капюшоном для максимального захисту від негоди. Розмір капюшона регулюється двома фіксаторами. Манжети на рукавах на липучці дозволяють вибрати оптимальний об'єм на зап'ястя.

Розмірна лінійка 




<=>