0

103 Нравится
Окуляри захисні жовті, матеріал лінз полікарбонат, матеріал дужок полікарбонат, захист від удару, оптичний клас 1 INTERTOOL SP-0082
категорияУниверсальная
группа
типЗасоби індивідуального захисту
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL SP-0082

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Окуляри захисні мають широку сферу застосування, використовуються в різних видах діяльності, під час будівництва, ремонту тощо. Завдяки жовтому кольору лінз можуть ефективно використовуватися у роботі з лазерними рівнями.


Захисні властивості

Підвищена контрастність

Особливістю даних окулярів є жовтий колір лінз, вони забезпечують підвищену контрастність та антивідблисковий ефект, що стане корисною функцією при виконанні різних робіт з лазерними рівнями, під час будівництва, на заводах тощо.

Захисні властивості

Окуляри виконані з міцного полікарбонату та захищають очі від механічних пошкоджень, що актуально під час виконання будівельних, монтажних робіт з різним інструментом, оскільки лінзи витримують удари дрібних твердих частинок. Також захищають від бризок різних рідин, крапель, пилу.


Комфорт в роботі

Комфорт у роботі

Окуляри мають перший оптичний клас лінз та забезпечують чітку видимість без спотворень. Форма з додатковим боковим захистом відкриває панорамний огляд на 180°. Ергономічна оправа прилягає до обличчя, при цьому не викликає дискомфорту. Забезпечується ідеальна посадка окулярів на обличчі завдяки суцільнолитим носоупорам, округлій формі лінз та завушників.

Розміри окуляр 




<=>