0

103 Нравится
Бокорізи для електроніки INTERTOOL HT-7026
категорияУниверсальная
группаАвтоінструмент
типЗнімачі і обжимки
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL HT-7026

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка інструментів для проводів

Переваги моделі

 

Призначення

Призначення

Бічні кусачки із прецизійним різаком зручні для роботи в обмеженому просторі. Удосконалена конструкція лез цих кусачок дозволяє перерізати дріт діаметром до 3 мм, виконуючи акуратний зріз. Відмінно підходять для різання кабелів, стяжок та інших тонких жил.

Функціонал

Ефективна робота

Надтонкі леза збільшують доступ до кабелю в обмеженому просторі, наприклад, у розподільних щитках та коробках, підрозетниках та інших місцях. Різак забезпечує додатковий комфорт під час різання, що вимагає точності та контролю.

Поворотна пружина в конструкції сама відкриває ручки, що полегшує роботу під час серійних робіт, коли виконується багато повторюваних операцій з різання дроту.

Комфорт в роботі

Надійна конструкція

Кусачки виконані з якісної легованої марганцевої сталі 65Mn, яка забезпечує високі експлуатаційні характеристики. Чорне оксидне покриття робочої частини для стійкості до корозії.

Функціонал

Зручні ручки

Дані бокорізи оснащені двокомпонентними ручками з гуми TPR, що запобігають ковзанню. Упори для пальців забезпечують кращий контроль у роботі та захищають від мимовільного дотику до металевої робочої частини.


Шарнірно-губцевий інструмент №1 в Україні. За результатами незалежного рейтингового дослідження в рамках проекту Українська Народна Премія в 2021 році.




<=>