0

103 Нравится
Ножницы по металлу удлиненные 300 мм прямые Cr-Mo INTERTOOL NT-0504
категорияУниверсальная
группаСтолярно-слесарный инструмент
типИнструмент шарнирно-губцевый
подгруппаНожницы по металлу
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.0,485
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL NT-0504

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка ножиць по металу

Переваги моделі

Ножиці INTERTOOL NT-0504 призначені для прямого та фігурного різання металу. Підходять для широкого спектра застосування, включаючи покрівельні роботи, ремонт, будівництво. Можуть різати листовий метал, тонкий дріт, пластик та багато іншого. Мають прямі подовжені леза для високоточного зрізу. 

Точний зріз

Точний зріз

Гострі та прецизійно заточені леза цих ножиць для різання металу забезпечують чисті та прямі розрізи, що робить їх ідеальними для роботи з алюмінієм, листовим металом та іншими тонкими матеріалами. На лезах ножиць передбачені зубці, які запобігають появі складок та зминань при різанні матеріалу.  

Надійна конструкція

Надійна конструкція

Ножиці виготовлені методом кування з Cr-Mo сталі, міцність якої за шкалою Роквелла становить 56–62 HRC. Міцна конструкція та гострі леза цих ножиць по металу забезпечують високі різальні властивості. Довжина ножиць – 300 мм.

Комфорт у роботі 

 

Комфорт у роботі

Зручні двокомпонентні ручки мають високу ергономіку, що дозволяє працювати протягом тривалого часу, не викликаючи втоми рук. Гумові накладки забезпечують відмінну фіксацію в руці. Фіксатор лез дозволяє безпечно зберігати та транспортувати ножиці, при цьому їх легко відкрити однією рукою.

 

Шарнірно-губцевий інструмент №1 в Україні. За результатами незалежного рейтингового дослідження у рамках проекту Українська Народна Премія у 2021 році.




<=>