0

103 Нравится
Сабельная пила 710Вт, 0-2800об/мин, макс. рез 115мм, ход пилки 20мм INTERTOOL DT-0400
категорияУниверсальная
группаЭлектроинструмент и оборудование
типСабельные пилы
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.2,750
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL DT-0400

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Сабельные пилы

Переваги моделі

 

Універсальна

Універсальне застосування

Шабельна електропила – незмінний супутник всіх слюсарів, монтажників та столярів. Однозначно стане корисним помічником у господарстві кожного майстра.

Головна перевага такої пилки – це універсальність, підходить для відрізання та демонтажу різних матеріалів будь-якої форми. Електроножівка відмінно справляється з:

  • Деревиною (в тому числі з цвяхами), гілками, дошками;
  • Стальним профілем, арматурою, трубами;
  • Кольоровим металом;
  • Пластиком;
  • Цеглою.
Продуктивність

Продуктивність

Потужність двигуна 710 Вт, швидкість 2800 об/хв. з максимальною глибиною пропилу в металі – 5 мм, у дереві – 115 мм. Дані показники максимально ефективно дозволяють виконувати всі поставлені завдання.

Має регулювання швидкості для вибору оптимального режиму пиляння, залежно від матеріалу, що обробляється. Реалізовано кнопкою пуску на ручці: що сильніше натискання, то вища частота ходу.

Швидка заміна полотен

Швидка заміна оснащення

Швидка заміна ріжучих пилочок дозволяє зекономити час на пошуках необхідного ключа для їх встановлення. В шабельній пилці реалізований швидкоз’ємний патрон для оперативного їх встановлення: лише один поворот і інструмент вже повністю готовий пиляти!

Опорна підошва

Опорна підошва

Якісний, швидкий розпил виходить завдяки поворотному упору, або як його ще називають – «башмак». Ця опорна платформа дозволяє упертись в оброблюваний матеріал, що дуже зручно при роботі на нерівних поверхнях.

Работа у важкодоступних місцях

Робота у важкодоступних місцях

Шабельна пила або ножівка – це універсальний інструмент, виконує функції болгарки, лобзика, а також циркулярки. Звісно, повною мірою вона не зможе повноцінно замінити їх, але прийде на допомогу у випадку, коли потрібно щось відрізати або спиляти у важкодоступних місцях. Невеликі розміри пили та зручна форма дозволяють працювати нею в обмеженому просторі.

Зручність

Зручність

Компактна конструкція шабельної пилки гарантує чудове керування та маневровість. Для зручності в шабельній пилці передбачено кнопку блокування двигуна у включеному стані для безперервної роботи.

Комплектація


Шабельна пила
Інструкція
Шестигранний ключ
Пиляльне полотно по металу
Пиляльне полотно по дереву




<=>