0

103 Нравится
Фильтр для очистки воздуха с редуктором 1/2", 5мкм, 2500 л/мин, металл, профессиональный INTERTOOL PT-1418
категорияУниверсальная
группаПневмоинструмент
типУстройства подготовки и очистки воздуха
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.0,956
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL PT-1418

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка фільтрів пневмо

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Фільтр очищення повітря необхідний для якісного фарбування фарбопультом або для безперебійної роботи пневмоінструменту та обладнання. Вбереже ваш інструмент від забруднення, передчасного зносу та подовжить термін служби. Очищує повітря з компресора від вологи, мастила, пилу та інших дрібних частинок, а також домішок.

Надійний корпус

Надійна конструкція

Корпус виготовлений з міцного металу високої якості, який не схильний до корозії, що гарантує тривалий строк служби фільтра та високий експлуатаційний тиск. У захисному кожусі розміщена прозора колба, всередині знаходиться фільтрувальний елемент.

Фільтруючий елемент

Чисте повітря на виході

Фільтрація повітря дворівнева: за допомогою відцентрової сили та через фільтруючий елемент. Фільтрувальний елемент підлягає очищенню в міру забруднення. Занурте картридж в спиртовий або інший розчин для очищення на 30 хв. або більше, після чого ретельно продуйте повітрям. У разі необхідності заміни фільтрувального елемента, замініть на новий PT-1452.

Манометр з редуктором

Редуктор

На корпусі також встановлений редуктор, ви можете легко виставити необхідний тиск у магістралі. Манометр з точною подвійною шкалою PSI, bar в металевому корпусі, з максимальним значенням 16 бар. Може бути встановлений з обох сторін фільтра за необхідності.

Злив конденсату

Дренаж вологи

На дні колби встановлений клапан автоматичного зливання конденсату. Має 2 положення: ручний та автоматичний злив. У режимі автоматичного зливу, клапан буде скидати вологу та мастило при досягненні тиску в системі менше 0,5-1 бар.

Монтаж в систему

Монтаж в систему

Рекомендовано встановлювати фільтр якомога ближче до споживача повітря або безпосередньо на виході з компресора. У комплекті з фільтром поставляється кріплення для монтажу на вертикальні поверхні. До комплекту не входять перехідники. Фільтр має 2 внутрішні різьби для підключення, діаметром 1/2".




<=>