0

103 Нравится
Ящик для инструментов, 21" 530x270x245 мм INTERTOOL BX-6121
категорияУниверсальная
группаАктивный отдых и туризм
типЯщики для инструментов
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.2,625
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL BX-6121

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка ящиків-органайзерів

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Ящик для інструментів INTERTOOL BX-6121 практичний і зручний у використанні. Місткий ящик покриває ваші потреби в організації та зберіганні інструменту, деталей та іншого обладнання для риболовлі, дому, автомобіля. Продуманий дизайн та міцні матеріали виготовлення полегшують зберігання та транспортування інструментів, необхідних для роботи.

Якісне виконання

Якісне виконання

Виготовлений ящик з якісного пластику, стійкого до механічних пошкоджень. Конструкція добре справляється з навантаженнями, тримає форму та не деформується при транспортуванні важких інструментів.

Можливості

Можливості

Ящик являє собою основний глибокий контейнер, який оснащений додатковими рухомими полицями з відсіками. Відсіки невеликі, але глибокі. Тому розміщувати в додаткових полицях можна дрібні деталі, витратні матеріали, аксесуари. Полиці висуваються вгору вручну завдяки рухомим пластиковим тримачам.

На кришці передбачено два органайзери з відсіками для дрібниць, також на дно ящика кріпиться додатковий прозорий органайзер з відсіками, який можна зняти й використовувати окремо від ящика.

Надійність

Надійність

Широкий пластиковий замок ящика щільно з'єднує основу з кришкою та захищає від випадкового відкриття. Щоб відкрити ящик, недостатньо просто потягнути на себе замок. Необхідно ще підняти його для того, щоб гак замка вийшов із паза ящика.

 

Ящики для інструментів, органайзери, системи зберігання №1 в Україні. За результатами незалежного рейтингового дослідження у рамках проекту Українська Народна Премія 2021 року.




<=>