0

103 Нравится
Гайковерт пневматический 3/4", 1300 Нм, профессиональный, 5000 об/мин. INTERTOOL PT-1105
категорияУниверсальная
группаПневмоинструмент
типГайковерты пневматические
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.5,500
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL PT-1105

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка пневмозаклепників

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Пневматичний гайковерт професійного рівня призначений для монтажу та демонтажу різних кріплень. Має досить скромні габарити для своєї продуктивності та ідеально підходить для шиномонтажу, ремонту вантажних автомобілів, техніки, використовується для слюсарно-монтажних робіт з кріпленням різного профілю тощо.

Зносостійкість та надійність

Ефективна робота

Пневмогайковерт забезпечує потужний крутний момент до 1300 Нм, швидкість обертання до 5000 об/хв., її можна плавно регулюватися курком. Функція реверсу дозволяє швидко змінити напрямок обертання. Інструмент також має три ступені регулювання крутного моменту для виконання різних завдань. Розмір квадрата хвостовика шпинделя у цій моделі становить 3/4" дюйми.

Шестигранна форма

Зручний

Завдяки пістолетній формі гайковерт зручно тримати у руці, має відмінне балансування. Прогумована ручка забезпечує надійну фіксацію інструмента в руці. Комплектується латунним універсальним фітингом для легкого підключення до пневматичного шланга з швидкороз'ємним з'єднанням.

з магнітом

Міцний та надійний корпус

Металевий корпус гайковерта підвищує міцність інструменту, кожен компонент та механізм гайковерта пройшов контроль якості на всіх рівнях виробництва, що забезпечує надійну та тривалу експлуатацію. Гайковерт витримує щоденні інтенсивні навантаження під час професійного використання. На інструмент діє розширена гарантія 3 роки.

Шестигранна форма

Рекомендації

Для ефективної роботи необхідне джерело стисненого повітря (компресор), здатне підтримувати в системі тиск до 8 атм, з продуктивністю від 450 л/хв. і більше. Шланг подачі повітря повинен мати діаметр 8-10 мм.

Також для покращення якості роботи та збільшення строку служби пневматичного гайковерта, потрібне сухе та збагачене спеціалізованим мастилом повітря. Для цього використовуйте блоки підготовки повітря, а також лубрикатори чи маслянки.




<=>