0

103 Нравится
Маска сварщика "Хамелеон" INTERTOOL SP-0064
категорияУниверсальная
группаЭлектроинструмент и оборудование
типОборудование сварочное
подгруппаМаски сварочные
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.0,738
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL SP-0064

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка масок зварщика

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Зварювальна маска з фільтром автоматичного затемнення надійно захищає очі та обличчя оператора від ІЧ та УФ випромінювання, а також від яскравих світлових спалахів, бризок, іскор під час роботи майже з будь-якими видами зварювальних апаратів. Маска підходить для всіх процесів зварювання: MMA, MIG, MAG, TIG, крім киснево-ацетиленового та лазерного зварювання.

Можливості

Можливості

Маска універсальна, що дозволяє використовувати її у будь-яких роботах зі зварювання або різання металу, зачищення швів тощо.

Автоматичне затемнення світлофільтра з високим показником швидкості спрацьовування 1/25000 с дозволяє відразу розпочати роботу. Для цього є два незалежні сенсори, які безперервно відстежують зварювальну дугу. При цьому рівень затемнення можна плавно регулювати в межах 5-13 DIN, а функція автоперевірки світлофільтра при його ввімкненні дає впевненість у справності маски перед початком роботи.

Світлофільтр передає чітке зображення завдяки високому оптичному класу 1/1/1/2.

У режимі шліфування можна вимкнути спрацювання світлофільтра і вам не потрібно знімати маску для різання або шліфування.

Зручність

Зручність

Встановлений автоматичний світлофільтр дозволяє відстежувати процес зварювання, не знімаючи маски, завдяки автоматичному затемненню при запалюванні дуги та переході у світлий стан при звичайному освітленні.

Маска забезпечує гарну зону видимості завдяки оглядовому вікну 98*53 мм, що дозволяє легко контролювати процес роботи.

Багатоступенева система регулювання посадки забезпечує зручність та комфорт протягом усього часу роботи. Для цього передбачено регулювання наголовника: ширини, висоти посадки, відстані від обличчя до світлофільтра. Також м'яка налобна накладка та невелика вага конструкції (850 гр.) сприяють комфортній роботі.

Надійність

Надійність

Маска виготовлена з ударостійкого та вогнетривкого пластику (поліпропілену). Вона стійка до механічних та термічних впливів, не ламається і не деформується при падінні, що значно подовжує термін експлуатації маски. Живлення світлофільтра здійснюється високоефективними сонячними фотоелементами, а також літієвою батареєю.




<=>