0

103 Нравится
Снегоуборщик электрический, 1.6 кВт, рабочая ширина 500 мм, с регулировкой направления выброса снега INTERTOOL SN-1600
категорияУниверсальная
группаТехника для дома и сада
типСнегоуборщики
подгруппаСнегоуборщики электрические
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.18,000
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL SN-1600

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Електричний снігоприбирач INTERTOOL – чудовий помічник у боротьбі зі сніговими заметами. Завдяки потужному двигуну ефективно справляється з очищенням невеликих територій від снігу. Ідеально підходить для швидкого відкидання снігу на пішохідних доріжках, прибудинкових ділянках, стоянках та під'їзних територіях, біля гаражів. Перевагами моделі є простота експлуатації, відносно мала вага, порівняно з бензиновими моделями, мінімальний рівень шуму та економічність, що не вимагає заправляння паливом.

Продуктивість

Продуктивність

Снігоприбиральник ефективний для прибирання м'якого снігу та не призначений для крижаного злежалого снігу. Потужність двигуна становить 1600 Вт, через привід розганяє шнек до 2000 об/хв., відбувається ефективне захоплення снігу, висотою до 330 мм, шириною 500 мм. При цьому викидання снігу здійснюється на відстань від 3 до 8 метрів.

Можливості

Можливості

Сніг захоплюється за допомогою шнека, надходить у жолоб та викидається назовні. Змінюючи кут нахилу дефлектора, можна встановити напрямок викидання снігу. Можливість оперативного розвороту до 180 градусів дозволяє обробляти ділянки при відведенні снігу в заданому напрямку. Розтруб для викидання снігу не забивається, не іржавіє та не замерзає навіть у холодну погоду.

Надійна конструкція

Надійна конструкція

Шнек має металеву конструкцію, армований PVC гумою, це дозволяє захистити поверхні, що очищаються, від пошкоджень та подряпин. При цьому захоплення снігу відбувається впритул до делікатних та рельєфних поверхонь: на кам'яній та тротуарній плитці, доріжках чи майданчиках перед вашим будинком, забезпечуючи високу якість прибирання. Ширина захвату 50 см пришвидшує очищення території шляхом зменшення кількості проходів. Снігоприбиральник не призначений для очищення снігу з ґрунтових поверхонь з вибоїнами, камінням та іншими ускладненнями рельєфу.

Зручний

Зручність

Корпус снігоприбирача виготовлений з морозостійких полімерних матеріалів, не боїться перепадів температур, вологи та зіткненнь з перешкодами. При цьому такий корпус зменшує загальну вагу агрегата та робить його мобільним. Простий запуск у роботу виконується кнопкою та скобою на ручці.

Вага цього агрегата – лише 16 кг, що дозволяє легко ним керувати, для комфортного пересування територією передбачені два колеса. Для зручного зберігання снігоприбиральник може компактно складатися.




<=>