0

103 Нравится
Сверло Форстнера D - 20 мм, под рафикс INTERTOOL SD-0491
категорияУниверсальная
группаРасходные материалы и принадлежности
типСверла
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.0,040
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL SD-0491

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка фрез для фрезера

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Фреза Форстнера дозволяє швидко і легко виконувати гладкі глухі отвори чашкового типу, а також наскрізні отвори. Такого типу фрези по дереву часто використовують для свердління отворів під дверні петлі в меблевій промисловості. Працює в парі з фрезерами, дрилями, шурупокрутами, верстатами. 

Зносостійкість та надійність

Можливості

Свердло Форстнера (фреза Форстнера) легко впорається з брусом, товстою фанерою чи МДФ листами, робить зріз потрібного діаметра гладким і без сколів. Самоцентрувальне вістря забезпечує додаткову точність свердління. Бокові різці підрізають волокна по краю, після чого різальна кромка рівно зрізає сам матеріал без деформації. Це робить отвір гладким без додаткових зусиль і затрат.

Шестигранна форма

Зносостійка конструкція

Фреза виготовлена з якісного металу і пройшла термообробку, твердість за шкалою Роквелла оцінюється у89 HRC. Фреза добре охолоджується завдяки формі лез, які виштовхують стружку під час свердління і дозволяють більшій кількості повітря охолоджувати різальну частину. Це забезпечує високу міцність інструмента і збільшений строк служби.


Бури та свердла №1 в Україні. За результатами незалежного рейтингового дослідження у рамках проекту Українська Народна Премія 2021 року.




<=>