0

103 Нравится
Паяльник импульсный с трансформатором 200 Вт, 230 В, 3-режима, с комплектом насадок INTERTOOL RT-2003
категорияУниверсальная
группаКрепежный инструмент
типПаяльники
подгруппаПаяльники импульсные
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.1,415
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL RT-2003

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка паяльників

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Паяльник імпульсний із трансформатором RT-2003 – ідеальний інструмент для паяння, а також для різання пластику. Попри те, що загальне призначення паяльника – це паяння, в такому випадку ця модель може застосовуватись також для різання пластику і випалювання по дереву.

Можливості

Можливості

Паяльник у своїй комплектації має додаткові насадки: дві для паяння та одна для різання пластику. Також у набір увійшли:

  • олово та каніфоль;
  • ключ для зміни насадок;
  • пластиковий кейс.
Режими роботи

Режими роботи

На корпусі паяльника розташований круговий регулятор, який перемикає режими паяння. Імпульсний паяльник з трансформатором працює у трьох режимах:

  • режим "А" (t 70-200 ° C), різання пластику;
  • режим "B" (t 200-350 ° C), звичайне паяння;
  • режим "C" (t 350-500 ° C), випалювання по дереву.
Ефективний

Ефективний

Струм через жало пропускається тільки під час паяння, тому імпульсний паяльник споживає дуже мало електроенергії. Паяльник повністю нагрівається всього за 8 секунд, використовуючи потужність 200 Вт, таким чином заощаджує час при тривалих роботах.

Підсвітка

Підсвітка

Фронтальний світлодіод забезпечує яскраве підсвічування робочої зони, таким чином допомагаючи припаювати темні ділянки та не даючи тіні заважати роботі.

Зручний та надійний

Зручний та надійний

Паяльник виконаний у формі пістолета з курком, його зручно тримати в руці, повністю прогумована ручка для кращої фіксації в долоні. Жала паяльника швидко знімаються й так само швидко встановлюються за допомогою різьбових з'єднань. Міцний пластиковий корпус не деформується під впливом температур, термостійкий. Довгий мережевий дріт 1,5 метра для більш комфортної роботи. Набір інструментів компактно розміщується у зручному та міцному пластиковому кейсі для зберігання та транспортування.




<=>