0

103 Нравится
Степлер пневматический под скобу 10.8*50 мм INTERTOOL PT-1615
категорияУниверсальная
группаПневмоинструмент
типСтеплеры пневматические
подгруппаПневмостеплеры
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.3,980
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL PT-1615

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка пневматичних степлерів

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Пневматичний степлер PT-1610 відмінно підходить для побутового застосування та професійних монтажно-оздоблювальних робіт, таких як теплоізоляція будинку, покрівлі, підлоги, обшивка меблів та ін. Також пневмостеплер стане в пригоді для будівельно-ремонтних проектів та зшивання  твердих матеріалів на основі деревини.

Ефективна робота

Ефективність роботи

Завдяки наявності системи швидкого завантаження кріплення суттєво підвищується швидкість та ефективність роботи. Магазин вміщує 100 скоб, що дозволяє рідше поповнювати запаси та швидко перезавантажувати інструмент.

Зручна конструкція

Ергономіка та комфорт

Пневмостеплер має компактну та зручну конструкцію, вага 2,7 кг оптимально розподіляється, центр ваги збалансований. Він не обтяжує руки, тому інструментом комфортно працювати протягом тривалого часу. Прогумована ручка забезпечує відмінну фіксацію пневматичного степлера в руці.

Безпечна робота

Безпека

Для додаткової безпеки степлер обладнаний блокуванням пускового гачка. Під час завантаження скоб завжди пам'ятайте, що повітряний шланг в цей момент повинен бути від'єднаний. Для безпеки під час роботи користувач та всі люди, які перебувають у робочому приміщенні, повинні надіти захисні окуляри.

Рекомендації

Рекомендації

Для ефективної роботи пневмостеплера необхідне джерело стисненого повітря (компресор), здатне підтримувати в системі тиск до 8 атм, з продуктивністю 160 л/хв. й більше. Шланг подачі повітря повинен мати діаметр 8-10 мм.

Для покращення якості роботи та збільшення терміну служби пневматичного степлера потрібне сухе та збагачене спеціалізованим мастилом повітря. Для цього використовуйте блоки підготовки повітря, а також лубрикатори чи маслянки. Підібрати ж витратні матеріали до степлера допоможе ця стаття у блозі.




<=>