0

103 Нравится
Аэрограф мини с набором аксессуаров INTERTOOL PT-1503
категорияУниверсальная
группаКраскопульты
типКраскопульты пневматические и принадлежности
подгруппаАэрографы
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.0,370
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL PT-1503

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка пневмоаерографів

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Аерограф міні з комплектом аксесуарів й пневматичним шлангом - це компактний та зручний пристрій як для професійного використання, так і для хобі. Цей інструмент ідеально підходить для точного творчого розфарбовування різних поверхонь. Стане в пригоді художникам, ілюстраторам або ретушерам для малювання складних малюнків, візерунків, дрібного розпису тощо. Інструмент можна використовувати також для нанесення макіяжу, дизайну нігтів або прикрашання тортів.


Зносостійкість та надійність

Продуктивність

Аерограф має достатню потужність до виконання точних, тонких робіт. Для роботи необхідний компресор з продуктивністю від 60 л/хв. Діаметр форсунки аерографа - 0,3 мм, діапазон робочого тиску - від 1 до 3,5 бар. Мініатюрне сопло забезпечує високу точність та деталізацію при розпиленні фарби, що робить цей аерограф чудовим вибором для тонкої роботи.


Шестигранна форма

Комфорт користувача

У комплект постачання входять дві ємності для фарби, що дозволяють використовувати різні кольори. Це збільшує ефективність та економить робочий час. Подовжений шланг 1,5 м забезпечує свободу рухів та зручність у роботі, дозволяючи легко діставати у різні кути деталі тощо.

Цей міні аерограф поєднує компактність, високу продуктивність та багатофункціональність, роблячи його відмінним вибором як для досвідчених художників, так і для початківців. Створюйте витвори мистецтва легко, завдяки зручному та ефективному інструменту!





<=>