0

103 Нравится
Лубрикатор (устройство подачи масла) 1/2" в металлической защитной колбе INTERTOOL PT-1421
категорияУниверсальная
группаПневмоинструмент
типУстройства подготовки и очистки воздуха
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.0,338
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL PT-1421

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка лубрикаторів
Переваги моделі
Призначення

Призначення

Лубрикатор або мастилорозпилювач застосовується для насичення повітря парами масла для змащування деталей, які труться, що істотно збільшує строк служби інструменту та зручність роботи з ним, виключаючи необхідність ручного змащування. 

Легко підключити

Сумісність

Підходить до більшості пневмоінструментів, наприклад, до пневмогайковертів, пневмотріскачок, пневмозубил, пневмошурупокрутів та іншого інструменту, де є привід і стиснене повітря використовується для запуску двигуна.

Міцний

Стабільна робота пневмоінструменту

Лубрикатор забезпечує змащення внутрішніх робочих частин пневматичних інструментів та їх компонентів, включаючи циліндри приводні, клапани та двигуни. Змащене повітря допомагає знизити зношування деталей, забезпечуючи плавну та стабільну роботу інструмента.

Надійна конструкція

Надійна конструкція

Корпус виготовлений з металу, не схильного до корозії, що гарантує тривалий строк служби маслянки та високий експлуатаційний тиск до 10 атм. У захисному кожусі розміщена прозора колба, усередині знаходиться ємність для мастила.

Підключення

Монтаж в систему

Рекомендовано встановлювати лубрикатор якомога ближче до споживача повітря або безпосередньо на виході з компресора. До комплекту не входять перехідники. Має 2 внутрішні різьби для підключення, діаметром 1/2".




<=>