0

103 Нравится
Шуруповерт пневматический INTERTOOL PT-0910
категорияУниверсальная
группаПневмоинструмент
типШуруповерты пневматические
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.1,300
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL PT-0910

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Переваги шуруповерта

 

Призначення

Призначення

Пневматичний шурупокрут використовується в гаражі, в автомайстернях та на виробництві. Призначений для ефективного закручування та відкручування різьбових з'єднань гвинтів, гайок під час монтажних, оздоблювальних та будівельних робіт.

Продуктивність

Продуктивність

Максимальний крутний момент досягає до 87 кг/см², що дозволяє просвердлювати отвори в деревині, листовому металі. Працює з максимальною швидкістю обертання до 1800 об/хв., чого достатньо виконання більшості завдань.

Функціонал

Функціонал

Регулятор обертів та плавний пуск на кнопці ввімкнення забезпечують комфортну роботу з різними матеріалами. Зміна насадок проводиться без додаткових інструментів завдяки шестигранному патрону 6 мм для біт.

Зручність

Зручність

Шурупокрут відмінно збалансований, вирізняється малою вагою та компактними габаритами. Виконаний з міцного та зносостійкого алюмінієвого сплаву. Також зручність роботи забезпечується руків’ям з накладкою з термопластичної гуми та вдало розташованим перемикачем реверсу. Ергономічна форма у вигляді пістолета дозволяє працювати інструментом однією рукою.

Експлуатація інструменту

Експлуатація інструмента

Для ефективної роботи шурупокрута необхідне джерело стисненого повітря (компресор), здатне підтримувати в системі тиск до 8 атм, з продуктивністю від 200 л/хв. і більше. Шланг подачі повітря повинен мати діаметр 8-10 мм.

Для максимально довгої експлуатації інструмента рекомендовано використовувати пневмошурупокрут з повітряним фільтром та лубрикатором - для очищення повітря від непотрібних домішок та насичення його мастилом для змащення рухомих деталей інструмента.




<=>