0

103 Нравится
Пистолет продувочный пластиковый, наконечник 10 см с насадкой INTERTOOL PT-0805
категорияУниверсальная
группаПневмоинструмент
типПистолеты продувочные пневматические
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.0,126
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL PT-0805

в наличии шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка пістолетів для продування

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Пістолет для продувки – корисна річ в арсеналі пневматичного обладнання у майстра в гаражі та професійній автомайстерні. Його часто використовують на будівництві, виробництві, в СТО для продування та очищення деталей, видалення стружки, пилу, для очищення фільтрів, на автомийці - для видалення води після миття автомобіля та ін.

Можливості

Можливості

Головна особливість продувного пістолета INTERTOOL PT-0805 - це вигнута подовжена сталева насадка 100 мм з пластиковим наконечником, яка дозволяє продувати навіть важкодоступні місця за рахунок великої швидкості повітря з робочим тиском до 8 атм.

Пластиковий наконечник на подовженому соплі не пошкоджує, не дряпає та не залишає слідів на поверхні під час дотику до неї.

Потік повітря легко регулюється важелем та клапаном, які передбачені в конструкції продувного пістолета.

Зручна та міцна конструкція

Зручна та міцна конструкція

Міцний цільний пластик, з якого виконаний пістолет, забезпечує високу надійність та довгий рядок служби інструменту. Ручка з ребрами жорсткості гарантує повне захоплення, пістолет зручно сидить в руці та не вислизає під час роботи.

Передбачено петлю для підвісу зверху на корпусі для комфортного зберігання пневмопістолета, його можна легко підвісити на гачок до стіни.





<=>