0

103 Нравится
Труборез для труб PVC 0-42мм, sk5, STORM INTERTOOL NT-0004
категорияУниверсальная
группаСтолярно-слесарный инструмент
типИнструмент слесарный
подгруппаТруборезы
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.0,556
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL NT-0004

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка труборізів

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Труборіз INTERTOOL NT-0004 призначений для різки різноманітних пластикових (PVC) труб, кабель-каналів, садових шлангів та ін. Гарантує точний різ, без деформації стінок виробу.

Точний різ

Швидкий, точний зріз

Потужне, гостре лезо труборіза виготовлено з загартованої легованої сталі SK5. Характеризується високою стійкістю до механічних пошкоджень та навантажень. V-подібна форма леза з гострим кутом дозволяє отримати акуратний, чистий зріз труби, без задирок. Різець з тефлоновим покриттям відмінно ковзає по поверхні матеріалу та гарантує легкий, швидкий різ. 

Храповик

Храповик

Храпова система труборіза значно полегшує процес, з кожним натисканням відбувається фіксація леза у певному положенні. Це дозволяє рівномірно розподілити навантаження на труборіз, у результаті робота просувається набагато швидше. 

Зручність

Комфорт в роботі

Форма робочої частини труборіза забезпечує відмінну посадку труби для більш зручної роботи.

Двокомпонентні рукоятки не ковзають та відмінно лежать у руці, таким інструментом комфортно працювати протягом довготривалого часу! 

 

Слюсарний інструмент №1 в Україні. За результатами незалежного рейтингового дослідження у рамках проекту Українська Народна Премія 2021 року.




<=>