0

103 Нравится
Тележка ручная четырехколесная до 250 кг, 910*610*870, колеса 125 мм INTERTOOL LT-9054
категорияУниверсальная
группаЯщики, сумки, пояса для инструментов
типТележки для инструментов
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.13,750
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL LT-9054

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка візків

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Ручний візок-платформа здатний значно зменшити витрати часу та сил на переміщення вантажів. Підходить для перевезення габаритних і важких коробок та іншого вантажу на складах, торгових точках та в домашньому господарстві.

Зносостійкість та надійність

Зручна складана конструкція

Візок легко складається та приймає компактне положення завдяки важелю в основі ручки. Складаний важіль з пружиною забезпечує довготривале використання без деформації. Таким чином візок простіше та зручніше зберігати, він займає значно менше простору.

Шестигранна форма

Надійний

Візок виготовлений з міцної сталі, служитиме надійно та довговічно. Широка платформа має габарити 910*610 мм, що дозволяє зручно розмістити об’ємний вантаж. Вона не деформується та витримує великі навантаження завдяки ребрам жорсткості та міцній основі з товстої сталі.


Зносостійкість та надійність

Легкий у керуванні

Візок не вимагає особливих умінь та великих затрат сили. Взявшись за ручку та штовхнувши візок вперед, ви без особливих зусиль зможете перевезти вантаж загальною вагою до 250 кг. М'яка широка ручка надійно сидить у руках навіть у дощову погоду, зменшує навантаження на кисть та дозволяє довше працювати без почуття втоми. Прогумовані колеса великого діаметра (125 мм) мають м'який хід та забезпечують легке пересування.

 

Ящики для інструментів, органайзери, системи зберігання №1 в Україні. За результатами незалежного рейтингового дослідження у рамках проекту Українська Народна Премія 2021 року.




<=>