0

103 Нравится
Тележка ручная складная до 60 кг, 450*420*960, колеса 150 мм, (алюминиевая) INTERTOOL LT-9005
категорияУниверсальная
группаЯщики, сумки, пояса для инструментов
типТележки для инструментов
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.4,700
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL LT-9005

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка візків

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Ручний візок здатний значно зменшити витрати часу та сил на переміщення вантажів. Підходить для перевезення у закритих складах, на торгових точках та в домашньому господарстві.

Зносостійкість та надійність

Зручна складана конструкція

Мала вага (3.8 кг) та швидкий перехід в робочий стан роблять візок дуже зручним у використанні. Компактний у складеному вигляді (710*420*50 мм), легко поміститься в багажник автомобіля. Підготовка до роботи здійснюється у дві дії:
- розкладіть ручку;
- опустіть платформу.

Шестигранна форма

Надійний

Візок виготовлений з алюмінію, служитиме вам довго та надійно. У розкладеному стані ручка зручна за висотою (960 мм). Фіксується замками як в складеному, так і в розкладеному вигляді. Відкидна алюмінієва платформа з габаритами 420*280 мм дозволяє швидко підхоплювати вантаж. Платформа міцна, не гнеться та не деформується завдяки ребрам жорсткості, рифленій поверхні та загнутому опорному краю.


Зносостійкість та надійність

Легкий у керуванні

Візок не вимагає особливих умінь та великих затрат фізичної сили. Трохи відхиливши рукоятку на себе, ви легко перевезете вантаж загальною вагою до 60 кг. М'яка ручка надійно сидить у руці навіть в дощ, зменшує навантаження на кисть та дозволяє довше працювати без втоми.

Великі прогумовані колеса, діаметром 150 мм, мають м'який хід. Ручний візок дуже легкий у керуванні завдяки своїй невеликій вазі та габаритам.


Ящики для інструментів, органайзери, системи зберігання №1 в Україні. За результатами незалежного рейтингового дослідження у рамках проекту Українська Народна Премія 2021 року.




<=>