0

103 Нравится
Скотч алюминиевый термостойкий 50 мм*10 м INTERTOOL KT-0991
категорияУниверсальная
группаКрепежный инструмент
типСкотч упаковочный
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.0,139
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL KT-0991

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка скотчу алюмінієвого

Переваги моделі

Призначення

Склад

Скотч складається зі стрічки чистого алюмінію, товщиною 30 мкм, з клейким шаром із синтетичного каучуку і паперовою підкладкою.

Термостійкість

Термостійкість

Завдяки стрічці з алюмінію забезпечується висока термостійкість, стійкість до вологи, ультрафіолету і перепадів температури. За допомогою такого скотчу ви зможете виконати ізоляцію стиків, швів і з'єднань в системах охолодження, кондиціонування, опалення і вентиляції. Також виконати ремонт і монтаж холодильного і нагрівального обладнання, фольгованих систем теплоізоляції тощо. 

Надійне зчеплення

Надійне зчеплення

Клейкий шар із синтетичного каучуку гарантує міцне зчеплення з різними поверхнями, забезпечуючи довговічність і надійність використання. Для максимально ефективного скріплювання необхідно використовувати скотч на чистій знежиреній поверхні.

Просте застосування

Просте застосування

Завдяки захисній паперовій підкладці скотч легко і зручно наносити на поверхні, забезпечується точне і рівномірне нанесення. Скотч стандартної ширини 50 мм, для зручності і великих об'ємів робіт може використовується з диспенсером HT-6044. Довжина 10 м для виконання будь-яких поставлених завдань. 

 




<=>