0

103 Нравится
Рукоятка с храповым механизмом на 24 зуба 1/4', Cr-v INTERTOOL HT-2104
категорияУниверсальная
группаАвтоинструмент
типРукоятки с храповым механизмом (трещотки)
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.0,144
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL HT-2104

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка тріскачок

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Тріскачка ідеально підходить для автолюбителів та домашніх майстрів, стане чудовим помічником у побуті, в гаражі та ін. Застосовується для різних монтажно-слюсарних робіт, для закручування та відкручування різьбових з'єднань. Працює в комплексі не тільки з торцевими головками, але й з подовжувачами, воротками та іншими інструментами. Розмір посадкового квадрата для головок – 1/4".


Витривала

Ефективна робота

Тріскачка повністю виготовлена з Сr-V сталі, що гарантує виняткову міцність та стійкість до зносу. Храповий механізм на 24 зуби забезпечує надійність та плавність ходу.

Наявність реверсу та швидка зміна головок спростять вашу роботу у багато разів! Кнопка у верхній частині тріскачки приводить фіксуючий механізм у дію і ви з легкістю можете міняти головки, при цьому насадки надійно сидять на посадковому квадраті тріскачки та не спадають.

Ефективно працює

Зручна

Двокомпонентна ручка з гумовими вставками гарантує надійне зчеплення навіть із брудними або забрудненими в маслі руками. Міцна, зручна тріскачка комфортно лежить у долоні під час роботи.





<=>