0

103 Нравится
Ножницы арматурные 450 мм, Cr-V, max 5 мм INTERTOOL HT-0152
категорияУниверсальная
группаСтолярно-слесарный инструмент
типИнструмент шарнирно-губцевый
подгруппаНожницы арматурные
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.1,506
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL HT-0152

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка арматурних ножицьПереваги моделі


Призначення

Ефективна робота

Арматурні ножиці (міні болторіз) використовуються для різання тонких ланок ланцюга, гвинтів, дроту, штифтів та інших предметів, діаметром до 5 мм. Широко застосовуються в будівництві, під час ремонтних та демонтажних робіт, у побуті та ін.

Міцна конструкція

Міцна конструкція

Болторіз має міцну конструкцію з кованої Cr-V сталі, а універсальні ріжучі леза підходять під будь-які завдання. У складі цієї сталі присутні хром та ванадій, які надають виробу високу стійкість до зносу. Також сталь відрізняється довговічністю та не схильна до крихкого руйнування, вважається найкращою у своєму сегменті. Леза із загартованої сталі забезпечують довготривале заточування та якісний зріз. Порожнисті металеві ручки дозволяють прикладати максимум зусиль та не деформуються під навантаженням.

Призначення

Зручні в роботі

Ріжучі леза захищені від випадкового розкручування спеціальними гвинтами та за необхідності їх можна відрегулювати. Ручки мають пластикові ергономічні накладки, які повторюють форму пальців та забезпечують надійне захоплення інструмента в роботу.


Шарнірно-губцевий інструмент №1 в Україні. За результатами незалежного рейтингового дослідження у рамках проекту Українська Народна Премія у 2021 році.




<=>