0

103 Нравится
Набор фрез кромочных прямых, 5 шт. INTERTOOL HT-0076
категорияУниверсальная
группаЭлектроинструмент и оборудование
типФрезеры
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.0,416
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL HT-0076

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка наборів фрез

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Фрези є інструментом з одним або декількома різальними лезами. У наборі представлені прямі фрези, які призначені для чистової обробки крайки торця майбутньої заготовки.

Зносостійкість та надійність

Можливості

В наборі 5 фрез однакового діаметра, різної довжини: 25.4; 38.1; 50.8; 63.5; 76.2 мм. За рахунок того, що встановлена у фрезер фреза утворює з поверхнею опорного стола кут 90° , це дозволяє обробляти край заготовки строго перпендикулярно.

Такі фрези, як правило, оснащені підшипниками. Їхня кількість може коливатися від одного до декількох. Роль підшипників полягає в упорі на напрямну, для огинання по криволінійній траєкторії або рівномірному ковзанню по прямій. Розташування підшипника залежить від будь-яких параметрів фрези.

Це все зроблено для зручності користувача та для виконання більш якісного огинання по краю або декількох згинів для декількох заготовок одночасно.

Забір води

Міцні та надійні

Фрези виготовлені з якісного металу та пройшли термообробку, твердість за шкалою Роквелла оцінюється у 89 HRC. Це забезпечує високу міцність інструмента і збільшений строк служби.

Зручна робота

Кейс

Весь комплект розміщується у дерев'яному футлярі для зручного зберігання та перенесення, з металевим замком для надійності.

 

Розміри фрез представлені в наборі HT-0076




<=>