0

103 Нравится
Набор фрез по дереву 12 ед. INTERTOOL HT-0071
категорияУниверсальная
группаЭлектроинструмент и оборудование
типФрезеры
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.0,518
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL HT-0071

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка наборів фрез

Переваги моделі

Призначення

Призначення

У роботі з фрезером важливо обирати міцні та надійні насадки, а не тендітні деталі, які зіпсують ваші проекти та ваш день. Якщо ви шукаєте комплексний набір надійних фрез, то це саме він. Навіть якщо ви новачок або не впевнені які фрези вам потрібні, або вам просто потрібні різноманітні насадки - цей набір для вас!

Фрези є інструментом з одним або декількома різальними лезами і призначені для фрезерування, вибірки пазів різної форми, виконання шпонкового паза тощо.

Зносостійкість та надійність

Можливості

Цей набір містить 12 різних за формою фрез. Комплект універсальний тим, що в ньому підібрані фрези основних розмірів та різних типів, що дозволяє виконувати широкий спектр завдань з фрезерування.

На деяких фрезах розташовані підшипники. Роль підшипників полягає в упорі на напрямну та призначені для огинання за криволінійною траєкторією або рівномірного прямолінійного ковзання. У комплекті передбачений шестигранний ключ, що необхідний для заміни підшипника у разі його зносу.

Забір води

Міцні та надійні

Фрези виготовлені з якісного металу та пройшли термообробку, твердість за шкалою Роквелла оцінюється у 89 HRC. Це забезпечує високу міцність інструмента і збільшує строк служби.

Зручна робота

Кейс

Весь комплект упакований в дерев'яний футляр для зручного перенесення, з металевим замком для надійного зберігання.

 

Типи та розміри фрез представлені в наборі HT-0071

Розміри фрез




<=>