0

103 Нравится
Дождеватель восьмипозиционный на базе "цветок", для восьми различных площадей полива INTERTOOL GE-0072
категорияУниверсальная
группаТехника для дома и сада
типИнструменты для полива
подгруппаДождеватели для полива
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.0,190
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL GE-0072

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка дощувальних пристроїв

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Зрошувач незамінний, коли необхідно полити ділянку, город, газон, клумбу тощо. На відміну від ручного поливу зі шланга, ґрунт зволожується рівномірно, не утворюються калюжі, до того ж ви не докладаєте великих зусиль до поливу.

Ефективний полив

Ефективний полив

Дощувальний пристрій INTERTOOL GE-0072 зрошує велику площу за невеликої витрати води. Зона поливу досягає 5 метрів, зручний для використання в системі з невеликим тиском.

Передбачено 8 різних налаштувань розпилення, завдяки цьому можна виконати полив різних ділянок за формою та площею. Режими поливу: плоский полив, трикутний полив, секторний полив, напівкруговий полив, квадратний полив, розпилення, круговий полив, прямокутний полив.

Зручна та міцна конструкція

Зручна конструкція

Розпилювач виконаний з ударостійкого ABS-пластику, що розміщується на стійкій широкій основі у вигляді квітки. Основа виготовлена з легкого та міцного поліпропілену, завдяки широкій базі, стійко стоїть на газоні та ґрунті. Розпилювач легко переносити з місця на місце та стаціонарно встановлювати на необхідній ділянці. Підключається до шланга за допомогою універсального адаптера 1/2".




<=>