0

103 Нравится
Дождеватель круговой с вращающейся головкой на костыле. PP, ABS INTERTOOL GE-0054
категорияУниверсальная
группаТехника для дома и сада
типИнструменты для полива
подгруппаДождеватели для полива
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.0,094
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL GE-0054

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка дощувальних пристроїв

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Зрошувач круговий (потрійна вертушка) незамінний, коли необхідно полити ділянку, город, газон, клумбу тощо. На відміну від ручного поливу зі шланга, завдяки розпилювачу, ґрунт зволожується рівномірно, не утворюються калюжі, до того ж ви не докладаєте великих зусиль на полив.

Ефективний полив

Ефективний полив

Круговий дощувальний пристрій INTERTOOL GE-0054 зрошує велику площу при невеликій витраті води. Зона поливу в діаметрі до 8 м із максимальним тиском у системі до 6 атм. Три поворотні розпилювачі з регулюванням напрямку дозволяють створити 27 різних типів зрошення.

Легко підключити

Легко під’єднати

Підключається до водопроводу за допомогою універсального адаптера 1/2". Ви також можете під’єднати розприскувач послідовно до мережі через зовнішню різьбу 3/4", попередньо викрутивши заглушку.

Зручна робота

Зручна конструкція

Розпилювач виготовлений з міцного ABS-пластику та поліпропілену, забезпечує надійну та стабільну роботу зі зрошення. Його легко переносити з місця на місце та стаціонарно встановлювати на необхідній ділянці. Зручна форма ніжки-кілка дозволяє надійно зафіксувати його у ґрунті.




<=>