0

103 Нравится
Мотокоса 1.5 кВт, 43 см³, катушка, 3-х лопастной нож, фреза 40 зубъев, двухплечевой ранцевый ремень INTERTOOL DT-2232
категорияУниверсальная
группаТехника для дома и сада
типТриммеры для травы
подгруппаМотокосы (бензокосы)
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.8,800
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL DT-2232

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка мотокос

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Мотокоса DT-2232 призначена для косіння трави, вирубування кущів у домашньому саду, на присадибних ділянках малих та середніх площ. Прекрасно підходить для роботи у важкодоступних місцях, де не дістати газонокосаркою, а також на території з нерівним рельєфом. Важлива перевага бензинових тримерів – незалежність від джерела електроенергії. Можна використовувати для обробки віддалених ділянок, переміщуючись на суттєві відстані.

Продуктивність

Продуктивність

Бензинова коса оснащена двотактним двигуном, потужністю 1850 Вт, що забезпечує відмінну продуктивність та ефективну роботу навіть з жорсткою та густою травою, очеретом тощо.

Комплектується котушкою з волосінню і ножем з трьома лопатями. Ефективно справляється з роботою на складних, зарослих ділянках, з великою кількістю пагонів молодняку та рослинами з товстими стеблами.

Приводний вал металевий

Металевий приводний вал

У конструкції мотокоси встановлений металевий вал, який надійно працює та передає крутний момент на різальний інструмент. Це гарантовано збільшує ресурс та забезпечує довгу та безперебійну службу інструмента.

Зручність в роботі

Зручність

Двигун розташований у верхній частині штанги з відмінним балансуванням. Мотокоса має просту конструкцію та невибаглива у використанні. Вирізняється легким запуском та наявністю праймера. 

Реалізовано широку велосипедну ручку, яка може регулюватися під оператора. Органи керування розміщені на ручці. Вона чудово лежить у руці та не ковзає навіть у вологих чи забруднених руках завдяки наявності гумової накладки.

Плечовий ремінь з м'якою основою забезпечує комфортну роботу.

Ніж, яким комплектується мотокоса, двосторонній, завдяки цьому ви зможете швидко перевернути затуплену сторону і знову почати працювати.

Безпека

Безпека

Кнопка блокування від випадкового пуску зробить роботу з тримером безпечною та не дозволить увімкнутися інструменту у невідповідний момент.

Захисний кожух з ударостійкого пластику закриває різальне рухоме обладнання, таким чином захищає користувача від викиду трави та інших предметів.




<=>