0

103 Нравится
Мотокоса 1.5 кВт, 43 см³, катушка, 3-х лопастной нож, плечевой ремень INTERTOOL DT-2231
категорияУниверсальная
группаТехника для дома и сада
типТриммеры для травы
подгруппаМотокосы (бензокосы)
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.7,800
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL DT-2231

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка мотокос

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Мотокоса DT-2231 призначена для косіння трави, вирубування кущів у домашньому саду, на присадибних ділянках малих та середніх площ. Прекрасно підходить для роботи у важкодоступних місцях, де не дістати газонокосаркою, а також на території з нерівним рельєфом. Важлива перевага бензинових тримерів – незалежність від джерела електроенергії. Можна використовувати для обробки віддалених ділянок, переміщаючись на суттєві відстані.

Производительность и функциональность

Продуктивність

Бензинова коса оснащена двотактним двигуном, потужністю 1700 Вт, що забезпечує відмінну продуктивність та ефективну роботу навіть із жорсткою та густою травою, очеретом тощо.

Комплектується котушкою з волосінню та ножем з трьома лопатями. Ширина косіння – 255 мм (для ножа) та 380 мм (для волосіні). Завдяки можливості встановлення ножа тример справляється з поростями кущів, з товщиною гілок до 20 мм.

Приводний вал металевий

Металевий приводний вал

У конструкції мотокоси встановлений металевий вал, який надійно працює та передає крутний момент на різальний інструмент. Це гарантовано збільшує ресурс та забезпечує довгу і безперебійну службу інструмента.

Зручність в роботі

Зручність

Двигун розташований у верхній частині штанги з відмінним балансуванням. Мотокоса вирізняється легким запуском та має праймер.

Реалізовано широку велосипедну ручку, яка може регулюватися під оператора. Органи керування розміщені на руків'ї. Воно чудово лежить у руці та не ковзає навіть у вологих чи забруднених руках завдяки наявності гумової накладки.

Плечовий ремінь з м'якою основою забезпечує комфортну роботу.

Ніж, яким комплектується мотокоса, двосторонній, завдяки цьому ви зможете швидко перевернути затуплену сторону і знову почати працювати.

Безпека

Безпека

Кнопка блокування від випадкового пуску зробить роботу з мотокосою безпечною та не дозволить увімкнутися інструменту у невідповідний момент.

Захисний кожух з ударостійкого пластику закриває різальне рухоме обладнання, таким чином захищаючи користувача від викиду трави та інших предметів.




<=>