0

103 Нравится
Молоток отбойный SDS hex 1050Вт, 1400удар/мин, 42Дж, металлический кейс INTERTOOL DT-0198
категорияУниверсальная
группаЭлектроинструмент и оборудование
типОтбойные молотки
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.22,000
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL DT-0198

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Переваги моделі
 

Відбійний молоток призначений для демонтажу цегляних споруд, бетонних перекриттів та стін, для зняття асфальту, утрамбування сипучих матеріалів, для вилучення ґрунту та інших подібних завдань.

Прочный корпус

Ефективність

Потужність двигуна 1050 Вт, забезпечує 1400 ударів за хвилину, з силою 42 Дж, що дозволяє використовувати молоток для інтенсивної роботи, проте варто давати інструменту перерву на «відпочинок» кожні 15-20 хвилин.

Полотно

Надійність

Повністю металевий корпус інструмента сприяє ефективному охолодженню двигуна та забезпечує підвищену міцність. Зносостійкий металевий фіксатор для оснащення надійно фіксує зубила.

Два фиксатора

Поворотна ручка

Порівняно невеликі розміри молотка дозволяють використовувати інструмент у важкодоступних місцях. Додаткова ручка може встановлюватися в будь-якому зручному положенні, залежно від завдання.

Зацеп

Зручний

Фіксація кнопки увімкнення дозволяє працювати в безперервному режимі. Швидкий доступ до щіток дозволяє виконати їхню легку заміну, без відриву від робочого процесу, а віконце для контролю рівня мастила сприяє своєчасному поповненню.

 




<=>