0

103 Нравится
Складной стул с сумкой, универсальный до 90 кг, 420x310x360 мм INTERTOOL BX-9006
категорияУниверсальная
группаЯщики, сумки, пояса для инструментов
типСумки для инструментов
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.1,595
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL BX-9006

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лійнйка сумок

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Складаний стілець та сумка в наборі ідеально підійдуть для кемпінгу на відкритому повітрі, риболовлі, садівництва та інших видів діяльності. Сумку можна використовувати незалежно від стільця, вона кріпиться до нього за допомогою застібки.

Міцна

Міцна конструкція

Стілець з металевим каркасом витримує максимальне навантаження 90 кг, зручне міцне сидіння виготовлене зі щільної тканини поліестер 600D. Сумка також виконана з даного матеріалу з металевим каркасом уздовж блискавки та ущільненим дном.

Комфорт в роботі

Зручність

Стілець компактно складається, а сумка не займає багато місця, тому набір легко розміщується в багажнику автомобіля, гаражі, коморі або на балконі.

Змійка на сумці з двома бігунками забезпечує м'яке та комфортне відкривання головного відділення зі зручного для вас боку. Сумка відкривається на всю ширину завдяки конструктивним особливостям. Комфортні ручки забезпечують зручне транспортування сумки.


 

Ящики для інструментів, органайзери, системи зберігання №1 в Україні. За результатами незалежного рейтингового дослідження у рамках проекту Українська Народна Премія 2021 року.




<=>