0

103 Нравится
Тележка для инструмента 18" INTERTOOL BX-3018
категорияУниверсальная
группаЯщики, сумки, пояса для инструментов
типТележки для инструментов
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.5,900
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL BX-3018

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка візків

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Ручний візок-ящик здатний значно зменшити витрати часу та сил на переміщення різних інструментів і не тільки. Дана модель вирізняється можливістю перетворення на два окремі простори для зберігання: в ящик та відсік під габаритний інструмент.


Зносостійкість та надійність

Можливості

На кришці ящика розташовані два органайзери, які відмінно підійдуть для зберігання кріплень або будь-яких інших дрібних предметів. Також зверху передбачена система фіксації для великої ручки та мала ручка, що утоплюється в корпус. Усередині ящика розміщена полиця для зберігання губцевого та іншого невеликого інструменту, що часто використовується. Також у ящику передбачений висувний «карусельний» органайзер з відсіками для дрібних деталей. Нижня частина візка обладнана бічною сумкою з нейлону, що має дві глибоких кишені на липучці для будь-якого інструменту або інших необхідних деталей.


Шестигранна форма

Надійність

Металеві замки щільно замикають ящик та захищають від випадкового відкриття кришки. У ящику передбачено отвір для використання навісного замка - це вбереже від можливого злому. Нижня та верхня частина кріпляться разом за допомогою широких пластикових замків.


Зносостійкість та надійність

Зручність

Візок обладнаний висувною ергономічною ручкою, яка утоплюється у кришку для компактного зберігання. Також передбачена друга менша ручка для перенесення самого ящика. Перфоровані колеса великого діаметра (180 мм) мають м'який хід та забезпечують легке пересування.


Шестигранна форма

Якісне виконання

Виготовлено візок з якісного пластику, стійкого до механічних пошкоджень. Конструкція добре справляється з навантаженнями, тримає форму та не деформується при транспортуванні важких інструментів.

 

 

Ящики для інструментів, органайзери, системи зберігання №1 в Україні. За результатами незалежного рейтингового дослідження у рамках проекту Українська Народна Премія 2021 року.




<=>