0

103 Нравится
Устройство зарядное для аккумуляторов 6/12 В, 0-10 А, 6-120 Ач, с микропроцессором INTERTOOL AT-3020
категорияУниверсальная
группаАвтоинструмент
типУстройства зарядные и пуско-зарядные для АКБ
подгруппаУстройства зарядные для АКБ
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.0,950
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL AT-3020

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка зарядних пристроїв

Переваги моделі
 

Призначення

Призначення

Зарядний пристрій INTERTOOL AT-3020 має мікропроцесор та підходить для всіх свинцево-кислотних батарей: 6 В мотоциклів, 12 В автомобілів, а також для акумуляторів катерів, газонокосарок, гідроциклів, сільськогосподарської техніки, промислового та побутового обладнання.

 

Управління

Кнопкою «6 /12 В» вибирається актуальна напруга акумулятора для коректного процесу зарядки. За допомогою регулятора сили струму вибирають потрібне значення. Регулятор струму обмежує максимальне значення сили струму в момент заряджання, у міру зарядки акумулятора, пристрій автоматично знижує силу струму. Коли батарея повністю заряджена, амперметр вказує на нульове значення, а зарядний пристрій слід відключити від акумулятора, щоб запобігти перезарядженню.

Керування 
 

Керування

Захист АКБ

Електронний захист від перегріву, короткого замикання та неправильного підключення (зворотна полярність) убережуть ваш акумулятор та зарядку від пошкоджень та поломок.

Зручність

Зручність

Зарядний пристрій має повністю ізольовані клеми та зручну ручку для транспортування. Амперметр відображає силу струму батареї для контролю процесу зарядки. Пристрій дуже простий у використанні, проте рекомендуємо заряджати в приміщенні, яке провітрюється, та не залишати без нагляду під час зарядки.




<=>