0

103 Нравится
Мини масленка для пневмоинструмента 1/4" INTERTOOL PT-1440
категорияУниверсальная
группаПневмоинструмент
типУстройства подготовки и очистки воздуха
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.0,120
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL PT-1440

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка лубрикаторів
Переваги моделі
Призначення

Призначення

Лубрикатор або міні маслянка застосовується для насичення повітря парами мастила для змащування деталей, які труться, що істотно збільшує строк служби інструменту і зручність роботи з ним, виключаючи необхідність ручного змащування. 

Легко підключити

Сумісність

Підходить до більшості пневмоінструментів, наприклад, до пневмогайковертів, пневмотріскачок, пневмозубил, пневмошурупокрутів та іншого інструменту, де є привід і стиснене повітря використовується для запуску двигуна.

Міцний

Стабільна робота пневмоінструменту

Лубрикатор забезпечує змащення внутрішніх робочих частин пневматичних інструментів та їх компонентів, включаючи циліндри приводні, клапани та двигуни. Змащене повітря допомагає знизити зношування деталей, забезпечуючи плавну та стабільну роботу інструменту.

Легко підключити

Надійна конструкція

Корпус виготовлений з латуні, не схильної до корозії, що гарантує довгий строк служби. У прозорому кожусі знаходиться безпосередньо мастило для змащення. Регулювальний гвинт на колбі дозволяє регулювати інтенсивність подачі мастила.

Міцний

Монтаж в систему

Ця маслянка сумісна практично з усіма пневматичними інструментами, монтується безпосередньо на пневмоінструмент. Зовнішня різьба, діаметром 1/4" до інструменту, внутрішня різьба 1/4" - до шлангу подачі повітря.




<=>