0

103 Нравится
Пистолет пескоструйный пневматический с бачком INTERTOOL PT-0705
категорияУниверсальная
группаПневмоинструмент
типПистолеты для распыления и нагнетания пневматические
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.0,552
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL PT-0705

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка піскоструминних пістолетів

Переваги моделі

 

Призначення

Призначення

Піскоструминний пістолет призначений для очищення деталей та різних поверхонь від забруднень, корозії, старої фарби тощо. Застосовується на СТО, в автомобільних майстернях, на будівельних майданчиках та в побуті. Також може використовуватись для матування скла, нанесення зображень та ін.

Надійна конструкція

Міцна конструкція

Піскоструминний пістолет має сталевий бачок з міцним різьбовим кріпленням та металевою трубкою для абразиву. Варто зазначити, що найкраще у ролі абразиву використовувати промитий кварцовий пісок або спеціальну абразивну суміш: електрокорунд, купершлак, дріб зі сталі або чавуну та ін.

Зручний у роботі

Зручний

Завдяки своїм компактним габаритам та невеликій ємності для піску в один літр, інструмент досить маневрений та мобільний. Дизайн у вигляді пістолета з курком забезпечує комфортну роботу оператора. Для підключення до пневмосистеми передбачений фітинг для швидкороз'ємного з'єднання шланга.

Експлуатація інструменту

Експлуатація інструмента

Для ефективної роботи необхідне джерело стисненого повітря (компресор), здатне підтримувати в системі тиск до 8 атм, з продуктивністю 400 л/хв. та більше. Шланг подачі повітря повинен мати діаметр від 6 мм.




<=>