0

103 Нравится
Ножовка садовая прямая 210 мм, с металлической ручкой, пластиковый чехол INTERTOOL HT-3145
категорияУниверсальная
группаТехника для дома и сада
типИнструмент садовый ручной
подгруппаНожовки садовые
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.0,390
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL HT-3145

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка садових пилок

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Ручна пилка по дереву INTERTOOL HT-3145 – необхідний помічник для обрізання гілок, за її допомогою придають саду, деревам чм кущам здоровий та охайний вигляд.

Зносостійка

Міцна та зносостійка

Пила гостра та міцна, оскільки виготовлена з японської сталі SK5. Підвищений вміст вуглецю в сплаві робить її стійкішою до навантажень і зберігає гостроту різальної кромки надовго.

Розріз виходить чистим, оскільки зубці садової ножівки мають потрійне заточування, а їх частота становить 8 зубів на дюйм! Гострі, як бритва, вони ріжуть як вперед, так і назад, гарантуючи максимальну ефективність розпилювання.

Зручна

Зручна

Міцна, полегшена алюмінієва рукоятка зі вставками з термопластичної гуми не дозволить вам втомитися та забезпечує надійне зчеплення з долонею. Зручна форма рукоятки спеціально розроблена для надійного хвату та мінімальної втоми рук. Отвір на руків'ї відкриває додаткові можливості для зберігання та транспортування ножівки.

Чохол

Чохол

Завдяки компактним розмірам (загальна довжина ножівки 360 мм) та наявності в комплекті пластикового чохла з кріпленням на пояс її зручно брати з собою у походи, на риболовлю, або для відпочинку біля багаття!




<=>