0

103 Нравится
Плиткорез 600 мм усиленный с регулировкой режущего элемента INTERTOOL HT-0363
категорияУниверсальная
группаИнструмент для отделочных работ
типИнструмент для плитки и стекла
подгруппаПлиткорезы
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.8,750
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL HT-0363

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Плиткоріз ручний з двома напрямними рейками призначений для різання керамічної, кахельної плитки, довжиною до 600 мм та товщиною до 10 мм.


Точний різ

Точний розріз

Ручний плиткоріз з кареткою на підшипниках може плавно ковзати по напрямних, що значно підвищує точність різання. Ріжучий елемент – ролик, виконаний з карбіду вольфраму (WC). Це найбільш твердий та зносостійкий матеріал на Землі після алмазу. Стійкий до корозії, не схильний до зносу при активному використанні, при цьому довговічний. Він легко розрізає плитку, а краї після розрізання рівні, без задирок.

Міцна конструкція

Міцна конструкція

Плиткоріз оснащений міцною металевою основою, покритою антикорозійною фарбою для зносостійкості та довговічності. Подвійна суцільна напрямна виготовлена з високоякісної сталі, вона дуже міцна, не схильна до корозії, що забезпечує більш плавну роботу та більш тривалий термін служби.


Простий у використанні

Простота використання

Інструмент для різання плитки простий у використанні. Працює всього в три кроки: позиціонування, розмітка, різання. Навіть новачки можуть легко освоїти такий плиткоріз. Додаткові установки не потрібні. Ви можете використовувати його одразу після покупки.




<=>