0

103 Нравится
Шлифмашина угловая 750 Вт, 11000 об/мин, 125 мм INTERTOOL DT-0263
категорияУниверсальная
группаЭлектроинструмент и оборудование
типБолгарки (Угловые шлифмашины)
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.2,190
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL DT-0263

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка болгарок

Переваги моделі

 

Кутова шліфувальна машина DT-0263 дозволяє швидко та легко виконати різання, шліфування, зачистку різних поверхонь. Головною особливістю даної моделі є невеликі габарити інструмента і мала вага. Орієнтована на побутове використання, незамінна для домашнього майстра. Універсальність та попит на такий інструмент також обумовлені великим вибором сумісного оснащення.

Ефективність

Ефективність

Потужність двигуна становить 750 Вт, максимальні оберти диска - 11000 об/хв., що дозволяє легко впоратися з обробкою металу, дерева, бетону, каменю, плитки та інших матеріалів. Болгарка сумісна з дисками, діаметром 125 мм, з посадковим отвором 22.2 мм, це дозволяє підібрати до неї оснащення стандартних розмірів.


Надійність

Надійність

Ефективне охолодження двигуна забезпечується великими вентиляційними отворами, які служать для швидкого відведення гарячого повітря з робочої зони. Обмотка статора та ротора мідна. Захист від механічних пошкоджень та гарне тепловідведення забезпечуються завдяки металевому редуктору.

Зручність у роботі

Зручність у роботі

Для комфортної роботи без втоми в комплекті є додаткова ручка, що встановлюється з лівого або з правого боку. Під великим пальцем знаходиться кнопка блокування від випадкового ввімкнення. Мережевий дріт має довжину 2 метри. Посилений у місці стику з інструментом, що запобігає появі заломів.

Безпека

Безпека

Для захисту оператора від іскор, уламків та сміття, що летять, над диском встановлений захисний кожух. Не варто забувати, що будь-який електроінструмент травмонебезпечний. Щоб уникнути травм, під час роботи шліфувальною машиною дуже важливо дотримуватися техніки безпеки, а також використовувати засоби особистого захисту.

Болгарки №1 в Україні. За результатами незалежного рейтингового дослідження у рамках проекту Українська Народна Премія у 2021 році.




<=>