0

103 Нравится
Мойка высокого давления 2200Вт, ном. 6,5 л/мин, макс. 7.5 л/мин, 120-150бар INTERTOOL DT-1508
категорияУниверсальная
группаАвтоинструмент
типМойки высокого давления
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.15,200
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL DT-1508

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка мийок високого тиску

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Мийка високого тиску від INTERTOOL DT-1508 чудово справляється з очищенням будь-яких поверхонь за допомогою потужного водяного потоку з максимальним тиском до 150 бар.

Ефективно очищає від забруднень та нашарувань:

- Поверхні транспортних засобів, сільськогосподарської техніки, а також мотоциклів, катерів, вантажівок та ін.
- Тротуари та майданчики.
- Фасади будинків та споруд.
- Будь-які вироби із міцних матеріалів: каменю, металу, дерева, пластмаси тощо.
- Дерева та чагарники.

Стане чудовим помічником у приватному будинку, гаражі та у господарстві.

Зносостійкість та надійність

Металева помпа

Трипоршневий міцний металевий насос (помпа) довговічний, не схильний до впливу іржі, розбірний та ремонтопридатний. Гарантує високу продуктивність до 7,5 л/хв, що полегшує та прискорює процес миття.

Забір води

Забір води

Мийка високого тиску підключається як до водопроводу, так й до ємностей з чистою водою (бочок, цистерн, відер). Для підключення до водопроводу використовують шланг не менше 10 м, для підключення до ємності використовують шланг не більше 1,5 – 2 м. Фільтр-адаптер грубого очищення вбереже від потрапляння до системи домішок піску та бруду, а також дозволить під’єднатися до садового шланга.

Зручна робота

Надійність

Напір води забезпечує надійний колекторний електродвигун потужністю 2200 Вт. Захист двигуна від перегріву убереже мийку від передчасного виходу з ладу (якщо двигун перегріється, то станеться його автоматичне вимкнення).

Міцний шланг високого тиску з легкістю витримує найбільші навантаження в моменти запуску та зупинки двигуна. Він також має стійкість до зовнішнього механічного впливу.

Пістолет мийки виготовлений з металу, характеризується тривалим терміном служби, витримує екстремальні навантаження (макс. тиск до 200 бар) та перепади температури.

Зручна робота

 

Зручність користувача

Ця модель автомийки має вбудований резервуар для миючого засобу, який подається в магістраль високого тиску та розпорошується разом із водою через форсунку. Потік регулюється від вузького прямого до віялового розпилення. У конструкції мийки передбачено регулятор тиску потоку, а також регулятор подачі піни.

Система Quick Connect дозволяє швидко під’єднати будь-яку насадку до пістолета, а шланг до мийки. За рахунок функції аквастоп ви зможете швидко відключити шланг, не перекриваючи подачу води, що дуже зручно в роботі.

Мийка має котушку для зберігання 5-ти метрового шланга з безпосереднім його підключенням до системи циркуляції води. Також передбачений бічний тримач для зберігання мережевого дроту у згорнутому вигляді.

Широка ручка та великі колеса для зручного транспортування автомийки.

Комплектація


Мийка високого тиску
Пістолет розпилювальний
Шланг високого тиску 5 м
Перехідник DT-1533
Сітчастий фільтр грубого очищення для води
Голка для прочищення форсунки
Інструкція
Гарантійний талон

Мийки №1 в Україні. За результатами незалежного рейтингового дослідження у рамках проекту Українська Народна Премія у 2020 та 2021 роках.




<=>