0

103 Нравится
Дрель-шуруповерт аккумуляторная Li-Ion 18 В, 25 Nm, 0-400/0-1500 об/мин, 1.3 Ач INTERTOOL WT-0313
категорияУниверсальная
группаЭлектроинструмент и оборудование
типШуруповерты
подгруппаШуруповерты аккумуляторные
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.1,570
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL WT-0313

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Акумуляторні шурупокрутиПереваги моделі

Призначення

Призначення

Акумуляторний шурупокрут INTERTOOL WT-0313 призначений для швидкого та ефективного закручування та відкручування шурупів, гвинтів, саморізів, конфірматів, дюбелів, болтів тощо. Цей інструмент стане чудовим рішенням для монтажу гіпсокартону, дерев'яних конструкцій, а також свердління різних матеріалів.

Продуктивність

Продуктивність

Максимальний крутний момент становить 25 Нм, що дозволяє свердлити отвори до 25 мм у деревині перовими свердлами, свердлити метал до 10 мм. Два режими забезпечують комфортну роботу з різними матеріалами. Індикатор заряду батареї завжди повідомить коли потрібно замінити розряджений акумулятор.

Функціонал

Функціонал

Регулятор обертів на кнопці ввімкнення у парі з обмежувачем моменту 21+1 забезпечують м'яку роботу без шкоди для матеріалу та кріплень. Заміна оснащення виконується без додаткових інструментів завдяки швидкозатискному патрону. Діаметр патрона дозволяє працювати оснащенням з хвостовиками від 0,8 до 10 мм.

Зручність

Зручність

Комфортна робота шурупокрута WT-0313 забезпечується невеликою вагою пристрою, а також ергономічним корпусом з прогумованою ручкою. Розташований над пусковою кнопкою перемикач реверсу дозволяє зручно змінювати напрямок обертання однією рукою. Також передбачено у комплекті зачеп на ремінь для зручного носіння шурупокрута на поясі. LED ліхтарик для підсвічування робочої зони. Шурупокрут укомплектований Li-Ion батареєю, ємністю 1.3 Аг, яка заряджається лише за 1 годину.

Комплектація

Комплектація

Дриль-шурупокрут
Акумулятор
Зарядний пристрій
Інструкція
Гарантійний талон




<=>