0

103 Нравится
Лестница мультифункциональная трансформер 4х3 ступени, стальной профиль, 3380мм, 150 кг INTERTOOL LT-0023
категорияУниверсальная
группаЛестницы и стремянки
типЛестницы алюминиевые
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.13,000
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL LT-0023

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лініцка драбин

Переваги моделі

 

Драбина INTERTOOL LT-0023 виготовлена з надміцного сталевого профілю, при цьому досить легка - важить всього 10,4 кг! Вона допоможе у вирішенні складних будівельних завдань, а також стане надійним помічником в побуті.

Стальной профиль

Сталевий профіль і безпека

Сталевий профіль забезпечує жорскість конструкції, а також здатність витримати навантаження до 150 кг. Драбина стійка і не ковзає на будь-яких поверхнях завдяки надійним еластичним пластиковим ніжкам. Рифлені сходинки не дадуть нозі зісковзнути під час роботи.
Драбина відповідає європейському стандарту EN131.

Разные положения

Багатофункціональність

В основі функціональності драбини лежить шарнірний механізм, за допомогою якого ви легко зможете встановить драбину в потрібному вам положенні.
Ви зможете дістатися в будь-яке, на перший погляд недоступне, місце і, при цьому, відчувати себе в безпеці. Транспортування і зберігання драбини не викличе труднощів – вона легко трансформується і вміститься в багажник вашего автомобіля чи вдома у комірчину.

Ступень-полка/платформа

Розширені можливості

Функціональність драбини може бути розширена за допомогою додаткової сходинки-полиці з вантажопідйомністю до 150 кг і платформи LT-6023, по якій ви зможете вільно пересуватися під час виконання робіт.

 

Драбини №1 в Україні. За результатами незалежного рейтингового дослідження у рамках проекту Українська Народна Премія у 2020 та 2021 роках.




<=>