0

103 Нравится
Мойка высокого давления 1800 Вт, 100-130 бар INTERTOOL DT-1504
категорияУниверсальная
группаАвтоинструмент
типМойки высокого давления
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.9,400
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL DT-1504

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка мийок високого тиску

Переваги моделі

Призначення

Призначення

Мийка високого тиску INTERTOOL DT-1504 ефективно справляється з очищенням поверхонь від пилу та будь-якого виду забруднень. Стане в пригоді в побуті для очищення авто, мотоциклів, велосипедів, терас, садових меблів, присадибних ділянок тощо.

Зносостійкість та надійність

Алюмінієва помпа

Трипоршневий алюмінієвий насос з функцією самовсмоктування створює робочий тиск 100 -140 бар й перекачує до 420 літрів води на годину. Має підвищену зносостійкість та збільшений ресурс служби.

Забір води

Забір води

Мийка високого тиску підключається як до водопроводу, так й до ємностей з чистою водою (бочок, цистерн, відер). Для підключення до водопроводу використовують шланг не менше 10 м, для підключення до ємності використовують шланг не більше 1,5 – 2 м. Фільтр-адаптер грубого очищення вбереже від потрапляння до системи домішок піску та бруду, а також дозволить під’єднатися до садового шланга.

Зручна робота

Надійність

Міцний шланг високого тиску з легкістю витримує найбільші навантаження в моменти запуску та зупинки двигуна. Він також має стійкість до зовнішнього механічного впливу.

Всі деталі мийки виконані з високоміцних та зносостійких матеріалів, тому, перебуваючи у постійному контакті з водою, вони залишаються стійкими до перепадів тиску та температури.

Зручна робота



Зручність користувача

Система Quick Connect дозволяє швидко під’єднати будь-яку насадку до пістолета, а шланг до мийки. За рахунок функції аквастоп ви зможете швидко відключити шланг від мийки, не перекриваючи подачу води, що дуже зручно в роботі.

У даній моделі реалізований внутрішній бачок для миючих засобів, об'ємом 0,5 л, миючий засіб немає потреби попередньо розбавляти водою, змішується автоматично.

На корпусі з міцного пластику розміщується барабан для компактного намотування шланга, а також бічний тримач для зберігання мережного дроту у згорнутому вигляді.

Невеликі габарити та наявність коліс транспортування дозволяють з легкістю перевозити мийку в будь-яке місце.

Комплектація


Мийка високого тиску
Пістолет
Шланг високого тиску 5 м
Насадка на пістолет розпорошувальна
Додатковий фільтр тонкого очищення
Голка для прочищення сопла
Посібник користувача
Гарантійний талон

Мийки №1 в Україні. За результатами незалежного рейтингового дослідження у рамках проекту Українська Народна Премія у 2020 та 2021 роках.




<=>